Green Motion Biluthyrning COVID-19 Företag Kontakt Stationer Boka nu

Om oss

Miljöpolicy

Lojalitetsprogram

Grön Silver Guld VIP

Våra hyrbilspaket

Standard Plus+ Premium Premium+

Nyheter

Uthyrningskontor

Gothenburg Central Station Arlanda Flygplats Jönköping Se alla

Blogs

COVID-19 säkerhetsuppdatering

COVID-19 Safety Shield

Green Motions nätverk för uthyrning av bilar och skåpbilar är öppet och redo att stödja dina personliga transportbehov under den globala covid-19-krisen. För att stödja våra högt värderade kunder var vi ett av de första företagen som implementerade en rad nya protokoll för att ytterligare förbättra säkerheten för dem, och naturligtvis vår personal, på alla våra kontor över hela världen. Medan vi alla spelar vår kollektiva roll för att minska spridningen av covid-19 och stödja våra egna nationella sjukvårdstjänster och vårdarbetare, anpassar sig varje Green Motion-kontor för att följa rutinerna för personal- och kundsäkerhet. All personal har fått och är skyldiga att bära lämpliga munskydd och handskar, hålla avstånd och regelbundet rengöra händerna med tvål och desinfektionsmedel.

Se vår video om våra COVID-19 säkerhetsuppdateringar

Ökad bilservice och desinfektion

Förutom att gå igenom vår standardserviceprocess ser vi till att varje fordon desinficeras i slutet av varje uthyrning. Teamet är utbildade för att särskilt fokusera på de viktigaste kontaktpunkterna med hjälp av vår checklista med 20 punkter för fordonssanering, inklusive ratt, växelreglage, handbroms och andra delar av bilens interiör som kommer i regelbunden kontakt med våra händer. Dessa saneras med ett rekommenderat desinfektionsmedel, vilket också faller i linje med vår policy att använda kemikalier som inte skadar miljön.

När du hämtar din bil för uthyrning hittar du ett pappersband över ratten eller ett kort som hänger från backspegeln. Detta bekräftar att fordonet har blivit helt servat före användning.

Personlig skyddsutrustning (PPE)

Vi har försett all personal med full personlig skyddsutrustning, inklusive munskydd, ansiktsskydd, handskar och skyddsglasögon, och alla kontor har försetts med skyddande bänkskivor för att skapa ett extra skyddslager mellan dig och teamet.

Vi har också satt upp skyltar på alla kontor, inklusive golvklistermärken för social distansering, för att hjälpa dig och våra andra kunder att hålla ett säkert avstånd när ni står i kö. Som alltid uppmuntrar vi dig också att använda våra återvinningszoner och kasta allt skräp omedelbart i lämpliga behållare.

Handrengöring och sanering

Vi har satt ihop vägledningsaffischer som du kommer att se på olika ställen på våra kontor som bland annat innehåller de bästa handtvättsteknikerna och hur du kan vara uppmärksam på vad du rör vid. Varje desinfektionsdispenser är automatisk för att minimera behovet av beröring och är tillverkade av pulverlackerat mjukt stål vilket innebär att de är sanitära och lätta för vårt team att rengöra.

Du kommer också att kunna använda bänkskivan och fristående sanitetsstationer, och våra kontor kommer också att ha antibakteriella våtservetter tillgängliga när du använder våra digitala signaturplattor eller PDQ:er.

Vad händer om jag behöver gå i karantän?

Om du behöver gå i karantän innan din uthyrning slutar, vänligen meddela oss så snart som möjligt genom att kontakta returkontoret för att undvika förseningsavgifter. De kanske kan hämta bilen från dig eller förlänga uthyrningen så att en familjemedlem kan returnera fordonet vid ett senare tillfälle.

Håll utkik efter vår gröna säkerhetssköld

När vi rullar ut det här nya protokollet kommer vi att lägga till en identifierare på varje kontor som följer våra säkerhetsrutiner för personal och kunder, så håll utkik efter vår sköldikon. Sköldikonen bekräftar vårt åtagande att:

  • Begränsa antalet personer som befinner sig i butiken samtidigt
  • Upprätthålla regelbunden sanitet med särskild uppmärksamhet på beröringspunkter, inklusive dörrhandtag, räcken etc.
  • Tillhandahålla golvmarkeringar för att hjälpa kunder att upprätthålla social distansering
  • Installera personal- och kundskyddssköldar
  • Ha handsprit och antibakteriella våtservetter tillgängliga vid disken
  • Personalen bär personlig skyddsutrustning (PPE), inklusive masker och handskar
  • Alla fordon som är fullt bemannade hanteras med rekommenderade antibakteriella och sanitära produkter som är miljövänliga

Vi vill ta tillfället i akt att tacka alla våra kunder runt om i världen som har valt Green Motion Car & Van Rental för sin personliga skyddstransport (PPT). Om du behöver ytterligare information, hjälp eller råd om att hyra en bil eller skåpbil från Green Motion under covid-19-pandemin, vänligen kontakta oss..