Green Motion Biluthyrning COVID-19 Företag Kontakt Stationer Boka nu

Om oss

Miljöpolicy

Lojalitetsprogram

Grön Silver Guld VIP

Våra hyrbilspaket

Standard Plus+ Premium Premium+

Nyheter

Uthyrningskontor

Gothenburg Central Station Arlanda Flygplats Jönköping Se alla

Blogs

Hyrbilar för företag

Hyrbil för företag ska vara enkelt, flexibelt och kostnadseffektivt. Vår vagnpark för innehåller de senaste hyrbilarna med de lägsta CO2-utsläppen inom sin kategori, så om du vill minska ditt företags koldioxidavtryck är företagslösning något för dig.

Green Motion Sweden företag 767x767

Fördelar

  • Konkurrenskraftiga priser och kreditupplägg
  • Fordon med låg CO2-nivå för att minska ditt företags koldioxidavtryck
  • Leverans- och upphämtningstjänst som standard
  • Val av försäkringsalternativ
SE Green Motion Car Rental Line of cars 767x767

Vårt sortiment av företagsbilar och skåpbilar

Vi erbjuder ett brett utbud av hyrbilar för företag med lägre utsläpp, inklusive hybrid-, el- och filtrerade dieselfordon, för att sänka ditt företags koldioxidavtryck. Vi har ett brett utbud av tillverkare som BMW, MINI, Nissan, Ford och Hyundai. Oavsett om du vill hyra en flotta av bilar med låga koldioxidutsläpp för ditt team eller en bil för en projektanställd, kan du kontakta oss för att diskutera hur Green Motion kan stödja ditt företag på bästa sätt.

Genom att bli en företagspartner med Green Motion Car and Van Rental kan du minska ditt företags koldioxidavtryck samtidigt som du upplever strålande service. Vi ser till att alla våra fordon har de lägsta CO2-utsläppen inom sin kategori och tillhandahåller regelbundna CO2-utsläppsrapporter så att våra kunder bättre kan hantera sin miljöpolicy. Vi återvinner också det vatten vi använder för att tvätta bilar, använder endast miljövänliga vätskor och minskar användningen av papper och plast där det är möjligt på våra kontor.

Vi brinner för att minska den påverkan som resor har på miljön, så om du är orolig över ditt företags koldioxidavtryck kan du kontakta oss för att prata om de koldioxidsnåla bilar och skåpbilar som vi erbjuder via våra företagskonton.