Green Motion Biluthyrning COVID-19 Företag Kontakt Stationer Boka nu

Om oss

Miljöpolicy

Lojalitetsprogram

Grön Silver Guld VIP

Våra hyrbilspaket

Standard Plus+ Premium Premium+

Nyheter

Uthyrningskontor

Gothenburg Central Station Arlanda Flygplats Jönköping Se alla

Blogs

Hjälp innan din du hyr bil

Hjälp under tiden du hyr din bil

Hjälp efter att du hyrt din bil

landet du vill hyra från
Vänligen var så noggrann som möjligt
Landet du hyr ifrån
Uthyrningskontoret du hyr ifrån
Vänligen var så noggrann som möjligt
Landet du hyrde ifrån
Uthyrningskontoret du hyrde ifrån

Kontakta oss på Green Motion så hjälper vi dig.

Green Motion driver ett internationellt franchisesystem där varje land ägs och drivs under ett Master Franchise Agreement. Green Motion-nätverket har åtagit sig att leverera den bästa servicen till marknadsledande priser. Även om vi alla strävar efter att leverera en kvalitetstjänst så förstår vi att saker ibland kan gå fel. När saker går fel kan du dock vara säker på att vi kommer att göra vårt allra bästa för att ställa saker till rätta.

Kontaktuppgifter Green Motion

Om du vill göra en ny bokning, har frågor eller om du behöver ytterligare information innan du gör en bokning, maila [email protected]

Du kan också kontakta någon av våra stationer direkt:
Stockholm Arlanda, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Nässjö, Skövde, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Växjö, Örebro

Vill du lägga in en extra förare?
Vi vill gärna träffa och se körtkort för alla som ska köra bilen under hyrtiden. Det går alltid att lägga till förare förutsatt att extraföraren är över 25 år. Om personen är under 25 år tillkommer en avgift för ung förare.

Köra utomlands

Funderar du på att ta bilen utomlands? När du hämtar ut din hyrbil är det viktigt att du meddelar oss vilka länder du har tänkt köra i. Möjliga tullavgifter, trängselskatter, vägskatter och liknande avgifter ingår ej i hyran. Vi tar även ut en avgift för att du ska köra bilen utomlands.

Dags att lämna tillbaka bilen?

När det är dags att lämna tillbaka bilen önskar vi att den är fulltankad. Det finns möjlighet att lämna tillbaka din hyrbil på en annan station. Vanligtvis tillkommer en kostnad för envägshyra. Fråga oss så hjälper vi dig.

Försäkring ingår alltid

Vid bokning framgår det vilka försäkringar som ingår och vilka försäkringar som är möjliga att lägga till på plats. Fråga oss om du är osäker.