Green Motion Biluthyrning COVID-19 Företag Kontakt Boka nu

Om oss

Miljöpolicy

Lojalitetsprogram

Grön Silver Guld VIP

Våra hyrbilspaket

Standard Plus+ Premium Premium+

Uthyrningskontor

Gothenburg Central Station Arlanda Flygplats Jönköping Se alla

Hyrbil Nässjö

Om du letar efter biluthyrning Nässjö så har du kommit rätt. Hos oss kan du hyra bilar med låg CO2-nivå som ligger i framkant när det gäller miljöteknik, med ett urval av hyrbilar över hela sortimentet, från små stadsbilar, SUV:ar, minibussar till stora skåpbilar som alla ger våra kunder möjligheten att minska sina CO2-utsläpp. Kontakta oss om du vill hyra bil i Nässjö, vi hjälper dig att hitta hyrbilen som passar dina behov.

Att tänka på när du hyr bil i Nässjö


Innan du hyr bil i Nässjö

Välj med omsorg. Under 2019 introducerade vi våra hyrbilspaket som hjälper dig att enkelt se slutpriset och välja hybil utifrån dina behov. Hyrbilsförsäkringar kan vara knepiga att navigera och är ofta inte vad du förväntar dig, men genom att boka med oss direkt får du rätt försäkring för din hyrbil. Boka din hyrbil här

När du hämtar din hyrbil i Nässjö

  • Din bokningsbekräftelse via mail kommer att innehålla kontaktinformationen till vår station i Nässjö.
  • Se till att du har dina bokningsuppgifter redo, tillsammans med ditt körkort, pass och ett giltigt kreditkort.
  • Gör alltid en fordonskontroll på hyrbilen. Detta är för att upptäcka eventuella befintliga skador, med särskild uppmärksamhet på de fem skadepunkterna. Om du inte rapporterar detta kan du vara ansvarig för dessa skador när du returnerar din hyrbil. Vi vill inte att du ska drabbas av tråkiga överraskningar, så vi har satt ihop en praktisk bilinspektionsvideo som hjälper dig att kontrollera hyrbilen noggrant.


Under tiden du hyr bil i Nässjö

Var försiktig. Tyvärr kan du vara ansvarig för eventuella skador på hyrbilen som du ansvarar för, och detta varierar beroende på vilket paket du väljer. En stor del av bilskadorna uppstår ofta på parkeringsplatser, så var uppmärksam när utrymmet är begränsat. Ett tips är att parkera lite längre bort för att undvika skador på bilen du hyr.

När du lämnar tillbaka din hyrbil i Nässjö

Slutför din bilhyra med en fordonskontroll. Den här gången är det ännu viktigare att helt och hållet logga alla skador, oavsett hur små, så att vi effektivt kan behandla din retur. Var noga med att kontrollera hyrbilen som tidigare, och var särskilt uppmärksam på de fem skadepunkterna på din hyrbil.