Green Motion Biluthyrning COVID-19 Företag Kontakt Stationer Boka nu

Om oss

Miljöpolicy

Lojalitetsprogram

Grön Silver Guld VIP

Våra hyrbilspaket

Standard Plus+ Premium Premium+

Nyheter

Uthyrningskontor

Gothenburg Central Station Arlanda Flygplats Jönköping Se alla

Blogs

Hyrbil Värnamo

Om du letar efter hyrbil Värnamo så har du kommit rätt. Hos oss kan du hyra bilar till bra pris med låg CO2-nivå som ligger i framkant när det gäller miljöteknik, med ett urval av hyrbilar i Värnamo över hela sortimentet, från små stadsbilar, SUV:ar, minibussar till stora skåpbilar som alla ger våra kunder möjligheten att minska sina CO2-utsläpp. Kontakta oss om du vill hyra bilar i Värnamo, vi hjälper dig att hitta hyrbilen som passar dina behov.

Hyrbilstips Värnamo

Att tänka på när du ska hyra bil i Värnamo


Innan du hyr bil i Värnamo

Välj med omsorg. Kanske behöver du bilbarnstol eller GPS? Vi hjälper dig att enkelt välja hyrbil i Värnamo utifrån dina behov. Hyrbilsförsäkringar kan vara knepiga att navigera och är ofta inte vad du förväntar dig, men genom att boka med oss direkt får du rätt försäkring för din hyrbil. Boka din hyrbil Värnamo här

När du hämtar din hyrbil i Värnamo
  • Din bokningsbekräftelse via mail kommer att innehålla kontaktinformationen till vår station i Värnamo.
  • Se till att du har ditt körkort redo när du ska hämta din hyrbil hos oss i Värnamo.
  • Gör alltid en fordonskontroll på hyrbilen. Detta är för att upptäcka eventuella befintliga skador. Om du inte rapporterar detta kan du vara ansvarig för dessa skador när du returnerar din hyrbil. Vi vill inte att du ska drabbas av tråkiga överraskningar, vi hjälper dig att kontrollera hyrbilen noggrant.


Under tiden du hyr bilen i Värnamo

Var försiktig. Tyvärr kan du vara ansvarig för eventuella skador på hyrbilen som du ansvarar för, och detta varierar beroende på vilket paket du väljer. En stor del av bilskadorna uppstår ofta på parkeringsplatser, så var uppmärksam när utrymmet är begränsat. Ett tips är att parkera lite längre bort för att undvika skador på bilen du hyr.

När du lämnar tillbaka din hyrbil i Värnamo

Slutför din biluthyrning Värnamo med en fordonskontroll. Den här gången är det ännu viktigare att helt och hållet logga alla skador, oavsett hur små, så att vi effektivt kan behandla din retur. Var noga med att kontrollera hyrbilen som tidigare.

Green motion car rental sweden varnamo downtown 1440x1080