Green Motion Car and Van Rental COVID-19 Företag Franchise Kontakt Boka nu

Om oss

Miljöpolicy

Lojalitetsprogram

Grön Silver Guld VIP

Våra hyrbilspaket

Standard Plus+ Premium Premium+

Uthyrningskontor

Gothenburg Central Station Stockholm Arlanda Airport Jönköping Downtown Se alla

Jönköping

Om du letar efter hyrbil i Jönköping så har du kommit rätt. Vi erbjuder fordon med låg CO2-nivå som ligger i framkant när det gäller miljöteknik, med ett urval av hyrbilar över hela sortimentet, från små stadsbilar till stora skåpbilar som alla ger våra kunder möjligheten att minska sina CO2-utsläpp.

Hyrbilstips

Innan du hyr
Välj med omsorg. Under 2019 introducerade vi våra hyrbilspaket som hjälper dig att enkelt se slutpriset och välja bil utifrån dina behov. Hyrbilsförsäkringar kan vara knepiga att navigera och är ofta inte vad du förväntar dig, men genom att boka med oss direkt får du rätt försäkring för din hyrbil.

När du hämtar ditt fordon
Planera i förväg. Vi rekommenderar att du planerar din rutt innan du lämnar, särskilt när du hyr en bil på en flygplats. Är du säker på var du möter din betjäningsmedarbetare eller var uthyrningsdisken är? Din bekräftelse via e-post kommer att innehålla kontaktinformationen för kontoret, så vi föreslår att du sparar numret i din telefon i förväg.

Ha rätt dokument redo. Vi försöker hålla incheckningsprocessen så smärtfri som möjligt, men vi behöver behandla viss information av juridiska skäl. När du har dokumenten redo i förväg kan du därmed påskynda processen. Se till att du har dina bokningsuppgifter redo, tillsammans med ditt körkort, pass och ett giltigt kreditkort.

Slutför en fordonskontroll. När du tas till din bil är det viktigt att du slutför fordonstillståndsrapporten (VCR) och noterar eventuella befintliga skador, med särskild uppmärksamhet på de fem skadepunkterna. Om du inte rapporterar detta kan du vara ansvarig för dessa skador när du returnerar fordonet. Vi vill inte att du ska drabbas av tråkiga överraskningar, så vi har satt ihop en praktisk bilinspektionsvideo som hjälper dig att kontrollera allt noggrant.

Under tiden du hyr
Var försiktig. Tyvärr kan du vara ansvarig för eventuella skador på ett fordon som du ansvarar för, och detta varierar beroende på vilken produkt du väljer. En stor del av bilskadorna kommer från små skråmor från när du hämtar bilen på parkeringsplatser, så var uppmärksam när utrymmet är begränsat och parkera längre bort och gå lite längre till din destination om det finns ont om plats.

När du lämnar tillbaka ditt fordon
Slutför en fordonskontroll. Det är dags att utföra en VCR igen. Den här gången är det ännu viktigare att helt och hållet logga alla skador, oavsett hur små, för att säkerställa att du är helt täckt och att vi effektivt kan behandla din retur. Var noga med att kontrollera fordonet som tidigare, och var särskilt uppmärksam på de fem skadepunkterna.

Green motion car rental sweden jonkoping downtown 1440x1080