Green Motion Biluthyrning COVID-19 Företag Kontakt Stationer Boka nu

Om oss

Miljöpolicy

Lojalitetsprogram

Grön Silver Guld VIP

Våra hyrbilspaket

Standard Plus+ Premium Premium+

Nyheter

Uthyrningskontor

Gothenburg Central Station Arlanda Flygplats Jönköping Se alla

Blogs

Välkommen till Green Motion

Vi utmärker oss med spåren vi lämnar efter oss.

Green Motion grundades 2007 i Storbritannien och är nu ansedda som en världsledande leverantör inom bil- och skåpbilsuthyrning med lägre CO2-utsläpp. Vi erbjuder våra kunder, både privata och företag, möjligheten att njuta av prisvärd biluthyrning samtidigt som vi bidrar till att minska effekterna av globala CO2-utsläpp i samband med vägresor.

Med bil- och skåpbilsuthyrningstjänster i över 60 länder och på 600 kontor över hela världen erbjuder varje kontor den höga servicenivå du förväntar dig av Green Motion, vilket ger ett brett utbud av miljövänliga bilar att hyra för att möta dina behov. Oavsett om du är på en romantisk resa eller ett familjeäventyr, om du behöver fyrhjulsdrivna terrängbilar eller smidiga VW Up! för stadsresor, så har vi vad du behöver.

Förutom att erbjuda fordon med lägre utsläpp för uthyrning har vi en fullständig miljöpolicy på plats på alla våra kontor, vilket säkerställer att vi kompenserar vårt koldioxidavtryck där det är möjligt och håller vår påverkan på miljön till ett minimum.

Äntligen kan man hyra grönare fordon från ett grönare företag.

Boka en bil hos oss från någon av våra globala flygplatser eller centrala kontor och få de bästa rabatterade priserna för bilar och skåpbilar. Tack för att du väljer Green Motion för din internationella biluthyrning. Vi ser fram emot att träffa dig snart och överträffa dina förväntningar.

SE Green Motion Car Rental Green Heart 767x767

Miljöpolicy

Vi inser att vår dagliga affärsverksamhet kommer att påverka miljön. Förutom att se till att vi har en miljövänlig vagnspark har vi också en miljöpolicy på plats för att säkerställa att vi gör bättre val när det finns möjlighet till det. Vi arbetar för att inkludera miljöalternativ i våra affärsbeslut och implementera grönare alternativ där det är möjligt på vårt huvudkontor och i hela vårt världsomspännande nätverk.

Hyr från ett prisbelönt företag