Green Motion Car and Van Rental COVID-19 Företag Franchise Kontakt Boka nu

Om oss

Miljöpolicy

Lojalitetsprogram

Grön Silver Guld VIP

Våra hyrbilspaket

Standard Plus+ Premium Premium+

Uthyrningskontor

Gothenburg Central Station Stockholm Arlanda Airport Jönköping Downtown Se alla

Omdefinierar biluthyrning genom att vara öppna, ärliga och transparenta

Vi presenterar vår strategi för olika hyrbilspaket under samma varumärke.

Biluthyrningsbranschen är notoriskt förvirrande och svår att förstå, vilket ofta gör kunderna frustrerade och förvirrade. Kunder som letar efter de allra bästa erbjudandena tittar vanligtvis online och hittar en myriad av varumärken och köpalternativ. Det finns dock en oklarhet kring vilka varumärken som tillhandahåller vilken servicenivå, och vad som ingår/exkluderas från uthyrningen.

Branschen riktar in kunderna mot att fokusera på det bästa tillgängliga priset, men när man visar det bästa priset misslyckas branschen med att vara öppna, ärliga och transparenta mot konsumenten. Rent generellt definieras inte exakt vad som ingår eller exkluderas, samt vad som kan bli ett obligatoriskt köp vid disken.

Vi vill ändra på detta och har tagit det djärva första steget att omdefiniera biluthyrningssektorn genom att lansera ett banbrytande nytt förslag som bygger på ”ett varumärke, flera hyrbilspaket” för att erbjuda enklare tjänster, flexibilitet, öppenhet och transparens till kunderna. Vi har helt enkelt skickat valet tillbaka till kunden som via våra hyrbilspaket enkelt kan välja den produkt som är rätt för dem när det gäller vad som ingår, körsträcka och kostnaden för självrisk och depositioner.

Så, om du letar efter en biluthyrningsupplevelse där du kan njuta av bra priser, men undviker överraskningar vid disken, så väljer du hyrbilspaket från Green Motion.

Var och en av våra hyrbilspaket har utformats för att ge dig den uthyrningsupplevelse som du vill få, oavsett om du är ute efter dagens bästa pris eller en produkt som ger dig en högre eller obegränsad körsträcka och lägre eller ingen självrisk. Se våra produktbeskrivningar nedan tillsammans med en kort video som ger ytterligare förklaring. När du söker efter det bästa priset på Green Motion kommer du att se varje produkt sida vid sida så att du enkelt kan bestämma vilken som passar dig.

Basic – vårt bästa pris

Vårt Basic-paket är perfekt om du letar efter det bästa värdet när det gäller pris, om du inte reser för långt och du är säker på att dina planer inte kommer att ändras. Vårt grundpaket kan inte ändras, avbokas eller återbetalas men erbjuder i gengäld ett bra pris för biluthyrning. Observera att när du väljer Green Motion Basic måste du täcka en hög självrisk och deposition som kommer att visas i detalj när du har valt en specifik hyrbil. Tyvärr kan vi inte acceptera debitkort. Du måste ha ett kreditkort.

 • Paket med begränsad körsträcka
 • Hög självrisk
 • Hög deposition
 • Bränsle – Fyll på till samma nivå
 • Går ej att avboka/ändra/återbetala
Se vår introduktionsvideo om Basic

Plus+ – inkluderar avbokning

Om du letar efter lite mer flexibilitet för eventuella ändringar eller avbokningar kommer paketet Plus+ att vara ditt bästa alternativ. Med Plus+ får du också en lägre deposition och självrisk tillsammans med avbokningsbestämmelsen i villkoren. Självrisken och depositionen kommer att visas när du söker efter priset när du går igenom bokningsprocessen, utan dolda avgifter. Tyvärr kan vi inte acceptera debitkort. Du måste ha ett kreditkort.

 • Paket med begränsad körsträcka
 • Medelhög självrisk
 • Medelhög deposition
 • Bränsle – Fyll på till samma nivå
 • Avbokning i enlighet med villkoren
Se vår introduktionsvideo om Plus+

Premium – premiumskydd till ett bra pris

Om du letar efter ytterligare fördelar och flexibilitet är vårt Premium-paket ditt bästa alternativ. Premium erbjuder fantastiskt värde för pengarna, med en låg självrisk och deposition och obegränsad körsträcka under hela uthyrningen. Tyvärr kan vi inte acceptera debitkort. Du måste ha ett kreditkort.

 • Obegränsad körsträcka
 • Låg självrisk
 • Låg deposition
 • Bränsle – Fyll på till samma nivå
 • Avbokning i enlighet med villkoren
Se vår introduktionsvideo om Premium

Premium Plus – ger dig sinnesro

Premium Plus har skräddarsytts för att vara den mest omfattande produkten om du letar efter total sinnesro och bekvämlighet under hela din uthyrning. Premium Plus erbjuder en problemfri upplevelse med noll självrisk och låg deposition, tillsammans med obegränsad körsträcka under hela din uthyrning. Vi har också kastat in några gratis extrafunktioner så att du kan dela körningen med någon annan genom att lägga till en extra förare, eller begära en GPS eller barnstol gratis. Premium Plus inkluderar också gratis avbokning upp till 48 timmar före uthyrningens början, vilket ger extra flexibilitet.

 • Obegränsad körsträcka
 • Noll överskott
 • Låg deposition
 • Bränsle – Lika för lika
 • Glas- och däcktäckning ingår
 • Få upp till 2 x gratis tillval
 • Gratis avbokning upp till 48 timmar före uthyrning
Se vår introduktionsvideo om Premium Plus

Få ut det bästa av din hyrbil

Som du kan se har vi arbetat hårt för att leverera ett öppet och transparent sätt att välja din nästa hyrbil, men vi vill att du ska få ut ännu mer av din biluthyrningsupplevelse. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig fantastiskt värde för pengarna samtidigt som vi ger en hjälpande hand till miljön, men för att du ska få ut det allra bästa av din hyrbil ber vi dig att ägna särskild uppmärksamhet åt våra villkor och se till att du har med dig de ID-handlingar och dokument som krävs innan du anländer till ditt valda Green Motion-uthyrningskontor. Observera också att vi inte accepterar debitkort och kräver ett giltigt kreditkort i förarens namn.

Innan du börjar din uthyrning är det dessutom väldigt viktigt att du ägnar tid åt att säkerställa att ditt fordons skick är korrekt illustrerat på antingen ditt hyresavtal och/eller fordonets tillståndsrapport (VCR). När du har undertecknat tillståndsrapporten kan du bli ansvarig för eventuella befintliga skador som inte rapporterats, och detta kan leda till extra avgifter. Återigen, för att du ska kunna känna dig helt lugn, rekommenderar vi att du tar fotografier av din hyrbil som visar registreringsskylten, med särskild hänvisning till hjulen och däcken eftersom dessa är några av de viktigaste skadeområdena på fordonet.

För att du ska känna dig ännu tryggare har vi producerat en kort animation som illustrerar de vanligaste skadeområdena på fordonet (våra skadepunkter) och en video med kundens fordonsinspektion så att du inte ska missa något.

Se vår video om de vanligaste skadeområdena Se vår video om fordonsinspektion

Kom ihåg att upp till 20 % av våra hyreskunder kan uppleva någon form av skada under tiden de hyr en bil. Skador på fordonet orsakas ibland inte av dig eller någon i ditt sällskap, men kan hända när fordonet lämnas ensamt, till exempel av att någon slår i bilen med dörren när den är parkerad. Därför är det viktigt att du till fullo kontrollerar skicket på ditt fordon innan du påbörjar uthyrningen, och för att känna dig helt lugn rekommenderar vi vår Premium Plus-produkt som kommer med noll självrisk.

Tack för att du väljer Green Motion. Vi ser fram emot att tillgodose dina biluthyrningsbehov runt om i världen.